Vitale medewerkers zijn het fundament van een gezonde en succesvolle organisatie. Want wie fit is en lekker in zijn vel zit, heeft meer energie, presteert beter en is minder vaak ziek. Niet alleen fijn voor de werknemer, ook voor de werkgever.

Stoelmassage op de werkplek

BUSY YOU – The Feelgood Company helpt je graag om je medewerkers fit en inzetbaar te houden. Wij nemen kantoorklachten als stijve schouders, pijnlijke armen en spanningshoofdpijn vakkundig onder handen. Zo krijgen RSI, stress en andere ziekteveroorzakers aanzienlijk minder kans.

Onze stoelmassage is een activerende drukpuntmassage die tegelijkertijd ontspannend werkt: een ‘onderhoudsprogramma’ voor het lichaam. Tijdens de behandeling zit je op een speciale ergonomische stoel. Hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen worden over de kleding heen gemasseerd. In slechts 20 minuten voel je je fit en energiek en kun je weer volop aan de slag.

Personeelsfeestje of evenement?

Ook dan staan wij voor je klaar met onze massagestoel.

Offerte aanvragen

Stoelmassages voor bedrijven zijn te boeken vanaf 3 uur (9 personen x 20 minuten). Het is mogelijk om met meerdere masseurs op locatie te komen. Wij komen wanneer het jullie schikt! Onze tarieven zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de behandelingsfrequentie. We maken graag een vrijblijvende offerte, passend bij jullie situatie en specifieke wensen.