Behoefte aan een massage, maar geen zin of tijd om de deur uit te gaan? Geen punt, BUSY YOU – The Feelgood Company komt namelijk gewoon naar jou toe. Bij je thuis of op locatie. Kies de behandeling die het beste bij je past en relax…

Massagemenu

In de behandelingen combineren we Oosterse en Westerse massagetechnieken. Omdat we geloven in het bundelen van het beste uit beide werelden. Onze inspiratie halen we uit opleidingen die we in Nederland volgen én cursussen in het buitenland. BUSY YOU – The Feelgood Company is gespecialiseerd in het behandelen van werk- en stressgerelateerde klachten.

Ieder mens is anders. Daarom is geen enkele massage bij ons hetzelfde. Op basis van jouw wensen en de klachten die je ervaart, maken we een behandeling op maat en helpen je graag de balans in je lichaam te herstellen.

Relax me

Ontspanningsmassage

De ultieme ontspanning van lichaam en geest ter afsluiting van een drukke dag. Je kunt kiezen voor een volledige lichaamsmassage of een deelmassage. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en de duur van de behandeling. Je voelt je uitgerust en ontspannen.

Anti-stress behandeling

Stress en spanningen gaan vaak gepaard met stijve spieren en klachten aan nek en schouders. Ook hoofdpijn en concentratieproblemen zijn veelvoorkomende klachten. Deze ontspannende behandeling van hoofd, nek en schouders doet wonderen. Je komt tot rust en voelt je fit en vitaal.

Energize me

Vitaliteitsmassage

Je opladen voor een drukke werkdag? Of gewoon een energieboost nodig? Met behulp van krachtige Chinese massagetechnieken stimuleren we het energiesysteem in je lichaam. Deze lichaamsmassage heeft een diepe werking en brengt je in balans. Je voelt je soepel, alert en energiek.

Voetreflexmassage

Drukpunten in je voeten staan in verbinding met alle delen van het lichaam, zoals je organen, klieren en zenuwbanen. Door druk uit te oefenen op deze punten behandelen we niet alleen pijnlijke en vermoeide voeten maar revitaliseren we je hele systeem. Een opkikker voor lichaam en geest.

The First Aid

Ook voor klachtgerichte behandelingen kun je bij ons terecht

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van:

  • Rug-, nek- en schouderklachten
  • Hoofdpijn en migraine
  • Vermoeidheid
  • Burn-out
  • Slaapstoornissen
  • RSI, tenniselleboog, frozen shoulder

Andere klachten? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden van een behandeling op maat.

Bedrijfsmassages

BUSY YOU – The Feelgood Company biedt ook stoelmassages op de werkplek of tijdens evenementen.