Kies de behandeling die het beste bij je past en relax…

Massagemenu

Ieder mens is anders. Daarom is geen enkele massage bij ons hetzelfde. Op basis van jouw persoonlijke wensen en de klachten die je ervaart, maken we een behandeling op maat en helpen je graag de balans in je lichaam te herstellen.

Wat maakt ons bijzonder?

In de behandelingen combineren we Oosterse en Westerse massagetechnieken. Omdat we geloven in het bundelen van het beste uit beide werelden.

Met een mix van zachte en stevige technieken pakken we blokkades in je lijf aan en stimuleren de bloedcirculatie en het lymfesysteem. Spanningen worden weg gemasseerd, pijnpunten worden aangepakt en na afloop kun je weer vrij bewegen. Ook nog eens heel goed voor je humeur en een geweldige slaapverbeteraar!

60 min = 72,- | 75 min = 85,- | 90 min = 95,-

Maak nu een afspraak

Vallen je ogen ’s middags om vier uur al bijna dicht? Voel je je constant moe? Kom snel uit je dip met deze Energie Booster. Met behulp van krachtige Chinese massagetechnieken en acupressuur stimuleren we de energiebanen (meridianen) in je lichaam. Deze behandeling heeft een diepe werking en brengt lichaam en geest in balans.

60 min = 72,- | 75 min = 85,- | 90 min = 95,-

Maak nu een afspraak

Stress, spanning en een hoge werkdruk gaan vaak gepaard met stijve spieren, spierknopen en klachten aan nek, schouders of rug. Ook hoofdpijn en concentratieproblemen zijn veelvoorkomende klachten. Met een combinatie van acupressuur, cupping, deep tissue- en triggerpoint-technieken pakken we de probleemgebieden aan. Intens, maar tegelijkertijd ook ontspannend.

30 min = 47,- | 45 min = 57,- | 60 min = 72,-

Maak nu een afspraak

Pijn aan spieren en gewrichten door overmatig computergebruik? Klachten die ontstaan zijn door het herhaaldelijk uitvoeren van dezelfde bewegingen? Dan is deze therapeutische behandeling een aanrader. We behandelen rug, nek, schouders, armen en hoofd met een combinatie van deep tissue- en triggerpoint-technieken. Effectief bij acute klachten, maar de behandeling kan ook preventief worden ingezet.

45 min = 57,- | 60 min = 72,- | 75 min =85,-

Maak nu een afspraak

Een spanningsverlichtende behandeling met focus op bovenrug, schouders, nek, hoofd en gezicht. We gebruiken verschillende massagetechnieken en acupressuur om knopen en blokkades op te heffen en spieren te ontspannen. Na afloop voel je je relaxt en kun je weer vrij bewegen zonder stijfheid of pijn. Tip: de massage kan zowel bij acute klachten als preventief worden ingezet.

45 mins = 57,- | 60 min = 72,- | 75 min = 85,-

Maak nu een afspraak

Cupping is een eeuwenoude behandelmethode die haar oorsprong vindt in de Chinese geneeskunde. Spierknopen, pijnpunten en blokkades worden aangepakt, de doorbloeding en stofwisseling krijgen een boost en afvalstoffen worden versneld afgevoerd.

Ook bij bindweefselproblematiek is cupping effectief. Dé manier om onderhuidse verklevingen aan te pakken en vet- en vochtophopingen af te breken. Er ontstaat weer ruimte voor je spieren, de huidconditie verbetert en de huid wordt strakker en steviger. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van minimaal 6 behandelingen, 1x per week.

45 min (1 zone) = 57,- | een kuur van 6 x 45 min = 318,- (ipv 342,-)

De strippenkaart is geldig tot 10 weken na de eerste behandeling.

Maak nu een afspraak

Een bindweefselmassage is een goede manier om je huid een natuurlijke boost te geven. Door stress en verklevingen uit de huid te masseren bevorderen we de doorbloeding en activeren de stofwisseling. Overtollig vocht en afvalstoffen worden sneller afgevoerd, de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging en fijne lijntjes worden minder zichtbaar.

Voor optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en de huid gaat er steeds beter uitzien. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je doelstelling en de huidconditie. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen van 45 min, 1 keer per week.

1 x 45 min = 57,- | een kuur van 6 x 45 min = 318,- (ipv 342,-)

De strippenkaart is geldig tot 10 weken na de eerste behandeling.

Maak nu een afspraak

Drukpunten in je voeten staan in verbinding met alle delen van het lichaam, zoals je organen, klieren en zenuwbanen. Door druk uit te oefenen op deze punten behandelen we niet alleen pijnlijke en vermoeide voeten maar revitaliseren we je hele systeem. Een krachtige en therapeutische behandeling waar je hele lijf van profiteert. Kan ook als extra bij een andere behandeling.

30 min = 47,- | 45 min = 57,-

Maak nu een afspraak

Bedrijfsmassages

BUSY YOU – The Feelgood Company biedt ook stoelmassages op de werkplek of tijdens evenementen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.