Kies de behandeling die het beste bij je past en relax…

Massagemenu

In de behandelingen combineren we Oosterse en Westerse massagetechnieken. Omdat we geloven in het bundelen van het beste uit beide werelden. Onze inspiratie halen we uit opleidingen die we in Nederland volgen én cursussen in het buitenland.

Ieder mens is anders. Daarom is geen enkele massage bij ons hetzelfde. Op basis van jouw wensen en de klachten die je ervaart, maken we een behandeling op maat en helpen je graag de balans in je lichaam te herstellen.

Signature Massage

Onze meest geboekte massage is een aanrader voor iedereen met werk- of stressgerelateerde klachten. Op basis van jouw persoonlijke wensen en de klachten die je ervaart, maken we samen een behandeling op maat. Kan 30 minuten worden geboekt om een specifieke klacht aan te pakken of worden geïntegreerd in een langere lichaamsmassage. (30, 45, 60, 75, 90, 120 min.)

Stress Relief Behandeling

Gun jezelf van tijd tot tijd een moment van rust. Een moment om even te relaxen, te ontstressen. Met een mix van zachte massagetechnieken maken we je spieren los en stimuleren de bloedcirculatie en het lymfesysteem. Ook nog eens heel goed voor je humeur en een geweldige slaapverbeteraar! De ultieme ontspanning van lichaam en geest ter afsluiting van een drukke dag. (60, 75 of 90 min.)

Energie Booster

Je opladen voor een drukke werkdag? Of gewoon een energieboost nodig? Met behulp van krachtige Chinese massagetechnieken en acupressuur stimuleren we de energiebanen (meridianen) in je lichaam. Deze lichaamsmassage heeft een diepe werking en brengt lichaam en geest in balans. Je voelt je weer soepel en energiek. (60, 75, 90 of 120 min.)

Deep Tissue +

Last van chronische spierspanning? Of houd je gewoon van een stevige massage? Deep Tissue + richt zich op de diepere lagen van de spieren en het bindweefsel. Spanningen worden weg gemasseerd, pijnpunten aangepakt en na afloop kun je weer vrij bewegen. De mix van Westerse en Oosterse massagetechnieken geeft deze behandeling net dat beetje extra. (60, 75 of 90 min.)

Rug, Nek & Schouder Massage

Stress, spanning en een hoge werkdruk gaan vaak gepaard met stijve spieren, spierknopen en klachten aan nek, schouders of rug. Ook hoofdpijn en concentratieproblemen zijn veelvoorkomende klachten. Met een combinatie van acupressuur, deep tissue- en triggerpoint-technieken pakken we de probleemgebieden aan. Intens, maar tegelijkertijd ook ontspannend. (30, 45 of 60 min.)

RSI Behandeling

Pijn aan spieren en gewrichten door overmatig computergebruik? Klachten die ontstaan zijn door het herhaaldelijk uitvoeren van dezelfde bewegingen? Dan is deze therapeutische massage een aanrader. We behandelen rug, nek, schouders, armen en hoofd met een combinatie van deep tissue- en triggerpoint-technieken. Effectief bij acute klachten, maar de behandeling kan ook preventief worden ingezet. (30, 45, 60, 75 of 90 min.)

Anti Migraine Massage

Een spanningsverlichtende behandeling met focus op bovenrug, schouders, nek, hoofd en gezicht. We gebruiken verschillende massagetechnieken om knopen en blokkades op te heffen en spieren te ontspannen. Na afloop voel je je relaxt en kun je weer vrij bewegen zonder stijfheid of pijn. Tip: de massage kan zowel bij acute klachten als preventief worden ingezet. (30, 45, of 60 min.)

Voetreflex Massage

Drukpunten in je voeten staan in verbinding met alle delen van het lichaam, zoals je organen, klieren en zenuwbanen. Door druk uit te oefenen op deze punten behandelen we niet alleen pijnlijke en vermoeide voeten maar revitaliseren we je hele systeem. Een opkikker voor lichaam en geest. Deze massage kan ook als extra bij een andere behandeling. (30 of 45 min.)

Hand & Voet Massage

Onze handen en voeten zijn veruit de meest belaste lichaamsdelen. We mogen ze dus af en toe best een beetje verwennen. Met een mix van reflexologie en klassieke ontspanningstechnieken pakken we pijnlijke en vermoeide spieren aan. Een krachtige en therapeutische behandeling waar je hele lichaam van profiteert. Tip: deze massage kan ook als extra bij een andere behandeling. (30 of 45 min.)

Bedrijfsmassages

BUSY YOU – The Feelgood Company biedt ook stoelmassages op de werkplek of tijdens evenementen.