Onze body- en badproducten zijn 100% vegan. Super geconcentreerd, met alleen voedingsstoffen die je echt nodig hebt. Natuurlijke boosters die verkwikkend zijn voor lichaam én geest.

detox face mask

met matcha groene thee en vitamine C

potje 16 g: 13,75 | refill 16 g: 12,50

Een antioxidant- en mineraalrijk gezichtsmasker. Werkt ontgiftend en reinigend, stimuleert de doorbloeding en helpt de tekenen van veroudering – zoals fijne lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekken – te verzachten.

Matcha groene thee: heeft een kalmerende en zuiverende werking. Door de hoge hoeveelheid antioxidanten is groene thee effectief bij het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering. Het vertraagt de afbraak van collageen en helpt zo je huid soepel te houden.

Vitamine C-poeder: een krachtige antioxidant die de tekenen van veroudering (fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken) kan verzachten en de huidelasticiteit verbeteren.

Spirulina poeder: de zoutwateralg Spirulina heeft een ontgiftende werking.

Groene klei: absorbeert overtollig talg, zorgt voor de de afvoer van gifstoffen en reinigt de poriën. De mineralen en spoorelementen zuiveren en voeden de huid intensief.

Tapiocameel: helpt de huid zacht en soepel te houden.

Meng 2 tot 3 theelepels poeder met voldoende water (een paar theelepels) om een pasta te maken. Vermijd metalen voorwerpen, zoals een lepel, bij het maken van het masker. Omdat groene klei metalen bindt, kan het bij blootstelling aan metaal deels zijn effectiviteit verliezen.

Aanbrengen met een kwast of je vingertoppen.

Laat 5-15 minuten intrekken en spoel af met water. Laat de klei nooit helemaal droog worden, dan droogt het je huid te veel uit.

Houdbaarheid: 6 maanden (koel, droog en donker bewaren).

Geschikt voor alle huidtypen, behalve de zeer gevoelige huid.

Illite, Manihot Esculenta, Camellia Sinensis Leaf Extract, Arthrospira Platensis powder, L-ascorbic acid

Bestellen?

Bestellen kan via e-mail: jolanda@busy-you.com of app: 06 25 078 641. Wij zorgen dat de producten de volgende dag klaarliggen in de salon. Krijg je de bestelling liever thuis bezorgd? Vermeld het even in je bericht.

Er wordt hard gewerkt aan onze webshop. Binnenkort kun je de producten ook online bestellen.